Unibet online sportfogadás

Unibet online sportfogadásA labdarúgó szenvedélyeket a világbajnokság legfontosabb meccsei előtt melegítik. Van még negyeddöntő, elődöntő és döntő? Ezután használja az új ajánlatot az Unibet-től, és kapjon egy szép készpénzes bónuszt, mint nyerni a tétet. Az akció fő jackpotja 150 000 euró, vagy ennek megfelelő összeg. Szeretne a részvényedet? Akkor siessen helyet az Unibet oldalán.

Kinek érhető el az ajánlat? A könyvesbolt nem tesz további korlátozásokat a játékosok számára. A legfontosabb dolog egy aktivált profil.

Mikor tartják a promóciót? Az ajánlat a következő időpontban érhető el: 00:00 (Greenwich Mean Time) június 11-18: 00 (GMT), 2018. július 15-én.

Hogyan kell használni az ajánlatot? Ehhez a játékosnak csak a labdarúgó-mérkőzésekre kell fogadnia, és jegyet kell szereznie a rally-ra. A minimális tét összege 5 euró, vagy annak megfelelő összege egy másik pénznemben. Mindegyik ilyen licitre a felhasználó díjakat kap a jegyekért. A felhasználó számára elérhető jegyek száma korlátlan.

Milyen díjat kap a felhasználó? Különféle gyűléseket tartanak a cselekvés keretein belül. Minden esetben a nyerteseket egy számítógépes program segítségével véletlenszerűen határozzák meg. Így minél több jegyet kapnak a felhasználók, annál nagyobb eséllyel kap pénzt.

A játékosok még mindig rendelkezésre állnak ilyen gyűléseken:

2 negyeddöntő, 30 000 eurós nyereményalaptal. A nyertesek 3000 € -t kapnak.
2 elődöntő, 40 000 eurós nyereményalaptal. A nyertesek 4000 € -t keresnek.
a harmadik helyezett játék 30 000 € jutalékkal. A győztes 3000 € * díjat kap.
a döntő egy € 150,000 * díjalappal. A győztes 15 000 eurót kap.
* Vagy ennek az összegnek az egyenértékét egy másik pénznemben.

A szerencsés nyertesek között a nyeremények elosztásának rendszeréről részletesebb információ található a könyvesbolt honlapján. Érdemes megjegyezni, hogy minden készpénzes jutalom jóváíródik a főszámlára, és nem igényel fogadást.

Az akcióról további információk találhatók az Unibet könyvesbolt irodájában.

more info: Unibet ( alternatív link ) – sportfogadás bónusz