Dan Evans korak dalje prema Japanu i Andy Murray može proći u parovima

Murray nije svladao dvoboj na sredinom dana Velike Britanije Davis Cup veze protiv Japana u Birminghama Barclaycard Areni (osim ako je situacija strašna), a on će biti navijajući s klupe kada njegov brat, Jamie i Dominic Inglot – još jedan Gunner, zajedno s odsutnim Jamesom Wardom – igraju Yoshihito Nishioka i Yasutaka Uchiyama.Andy Murray u Davis Cup modu, unatoč ozljedi panika za Kyle Edmund Pročitajte više

Ali one linije još uvijek mogu promijeniti kao Kei Nishikori Primijetio je nakon četvrtog čvora.Najbolji japanski igrač kaže da je još uvijek možda “možda” jer, “to ovisi o singlu”, kao i Murray, koji otvara kravata protiv njihovog No2 igrača, Tara Daniela, nakon čega slijedi kasni zamjena Dan Evansova protiv Nishikori je na svjetskoj poziciji broj 6. Evans je za ozlijeđenog Kyleja Edmunda – kao što je bio slučaj kada je Velika Britanija pobijedila Australiju u prošlom Bet365 bonus na mečeve tenisa polufinalu u Glasgowu na putu za osvajanje Kup u Ghentu.

Upitan da usporedim koliko je teško za njega “preći liniju” za titulu zastave i Arsenalovu nespretnu kampanju, Murray je rekao: “Očito sam to prošao već niz godina i nije lako , Ali jedini način da to učinite je nastaviti naporno raditi. Ako ne radite, nećete doći tamo.Ako ne pokušavate poboljšati, i ako prestanete vjerovati, nećete doći tamo. Ali, ako doista vjerujete u sebe onda ćete doći, mislim. “Očito morate imati sposobnost to učiniti isto. To sigurno nije lako. Mentalno je izazovno. To sam teško otkrio. Ali, kao i Davis Cup prošle godine, koja je izašla niotkuda, vrsta nam se približila – dok su se sa slama svake godine približavala i osjećala se kao da se događa dovijeka da nisam u mogućnosti To je bilo teško za mene jer svaki put kada razgovaram s vama, isto pitanje dolazi sve vrijeme.

“Možete pronaći sebe dobivanje Frustriran time, počnete sumnjati u sebe i počnete se pitati ista pitanja. Zato nije lako.Morate biti jaki psihički i dobiti najbolju moguću pomoć. ”

Murray ne dopušta njegovu odanost na putu njegovog užitka u nogometnoj sezoni. “Mislim da je ono što se događa ove godine stvarno dobro gledati. Puno vrhunskih timova se bori i, kao nogometni navijač, uzbudljivo je vidjeti razne ekipe tamo izazvane. Očekujete da će vrhunske ekipe na kraju sezone doći i igrati malo bolje nego što su upravo sada, ali da vide Leicester na vrhu lige nakon 28 utakmica i biti favoriti s kladionicama za pobjedu To je nevjerojatno.

“Volim vidjeti takve priče u sportu, iskreno. Lijepo je. Nadam se da i dalje, da nije tako predvidljivo što će se Bet365 mobilno klađenje dogoditi svake godine.Ipak, bilo bi lijepo da Arsenal uspije pobjeći jer je to bio težak par tjedana za mene i Dom. ”

Dakle, preko vas Arsène Wenger.

U međuvremenu je ostatak britanske momčadi pao predvidljivo u formu, kada je Edmund s leđima izvukao “mamurluk” koji je sporo reagirao na liječenje.Prije šest mjeseci Evans je ušao u ozljedu Edmunda u Glasgowu i, iako je izgubio Bernarda Tomića u četiri teške setove, a brže u mrtvoj gumi protiv Thanasi Kokkinakisa, igrala je na putu iznad svog svjetskog poretka od 300 u to vrijeme. >

Usredotočio se na 157 – 151 mjesto gdje se nalazi Nishikori – ali činjenica da Evans nema malu ulogu u ljestvici, koji u ovom natjecanju uvijek uzima adrenalinsku žurbu, gdje je često nastupao s više razlika nego na Touru Na vanjskim rubovima igre. Bilo bi pošteno reći da u Evansu i njegovom japanskom kolegi Danielu – dva Daniela koji su bačeni u lavljinu den – malo je bilo u talentu ili u opsegu svog zadatka – Koji je 87 u svijetu, ali vjerojatno će pronaći iskustvo igranja Murraya prvi u petak jedan kastening jedan. Poznati obožavatelj Led Zeppelin, rekao je da će odabrati svoju omiljenu pjesmu, Dazed i zbunjeni, Kao njegova ulazna glazba, brzo dodajući: “Neću biti previše conf U međuvremenu, Evans se nije mogao više opustiti zbog igranja Nishikorija, kojeg je pobijedio na US Openu 2013. godine, kada je Bio je na zastrašujuće dobrom, ali kratkom vremenu, samo je izgubio u sljedećoj utakmici Tommyju Robredo, koji je nastavio pobijediti Rogera Federera u sljedećem krugu. “Bilo je to davno pa se ne sjećam mnogo”, rekao je.

Oni ne dolaze puno hladnije nego opasni Dan Evans.