Dwight Gayle kétszer sztrájkol, mint a Newcastle United legyőzte Leeds Unitedet

A Newcastle United-nél általában a Leeds United felett állt, amikor a kettő találkozott a Premier League-ben, és ez a tendencia folytatódik a bajnokságban.Cseréljék Alan Shearert Dwight Gayle-re, és a történet megismétlődik, Newcastle pedig elhagyja West Yorkshire-t, és sikerült legyőzni ellenfeleit és egy ritka eladási tömeget. Liverpoolban – kétszer nyerte el a Newcastle vezetését a bajnokság tetején öt pontra, és valójában kényelmes győzelmet jelentett Rafael Benítez oldalán a játék nagy számlázása ellenére. Leeds United 0-2 Newcastle United: bajnokság történt tovább

A Leeds-t nem segítette a kapus, Rob Green rettenetes hibája, hogy vezesse Newcastle-t, és hat év alatt kevés lehetőséget teremtettek az Elland Road első kapacitású tömegének előtt.Garry Monk a meccs előtt beszélt arról, hogy kihasználja ezt a Betclic kifizetés támogatást, de az oldala soha nem adott lehetőséget a rajongóknak arra, hogy megtalálják a valódi hangjukat. győzelem, egy futam, amit csak egyszer javítottak, 1992-ben, amikor Kevin Keegan menedzser volt. Benítez azt mondta: „Nagyon örülök. A bajnokságban minden játék olyan nehéz, hogy biztosnak kell lennie abban, hogy a megközelítés helyes.

„A játékosoknak hitelt kell adni. Ha van a rajongók, a személyzet és a játékosok egybeesnek, ugyanabban az irányban fogunk erősíteni. Most erősek vagyunk, de még mindig sok játék van. Biztosnak kell lennünk abban, hogy nem jutunk hozzá túlzott bizalommal.Ha a csapat megérti, hogy minden héten erősebbek lesznek. ”

Gayle teljesítményéről és arról, hogy elvesztett néhány fogat a közelmúltban, a spanyol azt mondta:„ Tudtam, hogy mi történt. Szinte semmi. Láttam, de nem vettem észre [semmit a fogakról]. ”

A Leeds lassú tempóban indult, és Newcastle, aki a bajnokságra szokatlan minőségű volt, a Monk csapatának élén állt, akinek két kulcsa A játékosok ebben a szezonban mindketten a mai mérkőzés előtti héten voltak nemzetközi feladatokkal.

Pontus Jansson és a csatár, Chris Wood, a középső fél a döntő fontosságú elemei ennek a Leeds-i oldalnak, de mindkettőnek nem volt élessége a játék után Svédország és Új-Zéland.

Ezzel szemben Newcastle tele volt energiával és Yoan Gouffran különösen veszélyes fenyegetést jelentett korán.Gayle szinte a hetedik percben ért el a Leeds védelemmel aludt, amikor egyenesen a Green-be lökte a büntetőterületet. amikor mindkét Betclic kifizetés módok oldal támogatói álltak, hogy örvendezzék a korábbi játékosukat, Gary Speed-t. A késő középpályás szülei a pályára léptek, és hideg délután kaptak egy felmelegedő fogadtatást, és ahogy Speed ​​nevezte ezt a régi stadionot, a labdarúgás egy pillanatra jelentéktelenné vált. a helyszínen zavart, de Derby ismét nyerjen tovább.

Ez volt az első alkalom, hogy Leeds és Newcastle 13 évig találkozott a bajnokságban, a két klub jobb ideje alatt. Azóta sok minden megváltozott, de az utóbbi időkben az optimizmus visszatért a szezonba.Monk vezetett Leeds-t egy olyan pozícióba, amely a múlt szezon bajaitól a play-offok alatt van, míg Benítez oldala jól néz ki, hogy először a Premier League-hez jutalmazzon.

Megérdemelt vezetést vettek a 23. percben, annak ellenére, hogy a cél olyan körülmények között jött létre, amelyeket a Green el akar majd felejteni. A kapus jó hírnévre tett szert a furcsa csapattársak gyártásában, és ez a legrosszabb volt.

Jack Colback magas és félénk labdát húzott előre a Leeds feléből, de Green, a saját kereszteződés alatt, egyenesen megpördült Gayle-nak egy csapdába. Ez volt a kampány 12. célpontja, és senki sem volt könnyebb.

Newcastle az áramlást a Leeds által a félidő előtti késői időszakig irányította.A bal hátsó Charlie Taylor-ot az ellenzéki területen összevonták, mielőtt Betclic kifizetés hogyan összehangoltabb büntetés-fellebbezést indított volna, amikor Ronaldo Vieira egyenesen a Colback egyik karjába lépett. Egyik sem eredményezett szankciót.

Eunan O’Kane először Leeds első esélyt adott a mérkőzésre, rövid időn belül félidő után. És míg az első gólja biztosan véletlen volt, a második volt a jó csapat.

A Newcastle visszavonta Leeds-t a saját büntetőterületébe, Ayoze Pérez az ellenzéki védelmet pontosan átadta, amely a Vurnon Anita előrehaladtát talált. .Megbízottságot mutatott, amikor a labdát áthúzta a cél felé Gayle-nek, akinek volt egy másik csapata. Green hibája: „Ez egy valódi, becsületes hiba. Elég volt elég ahhoz, hogy ma pontosan gólt szerezzünk. Magas színvonalat és magas elvárásokat állítottunk fel. Nem hiszem, hogy túl kritikus vagy túl csalódott lenne.

„A rajongók fantasztikusak voltak, igazán akartunk nekik valamit hazahozni, így kicsit csalódott vagyok.”