Ekaterinburg a câștigat pentru prima dată în playoff Unibet KHL, Blacksmith a luat zero

Portarul reprezentativ Kovář, care a fost opt ​​dintre zero în partea principală a celor mai buni din competiție, a fost aproape de contul său curat deja în duelul precedent. Duminica încasate până la două și un sfert de minute înainte de sfârșitul anului și a Unibet pierdut meciul Ekaterinburg.

Astăzi Fierar oprire toate 34 de fotografii. colegii lui a trebuit să facă a fost două goluri doar pe 16 tentative

Victoria, de asemenea, a marcat Fierar colegi reprezentant Alexander Salák, care scavenge Novosibirsk câștiga 7:. 3 în Chelyabinsk. Sibir, după ce portarul ceh a revenit la gol Unibet după pedeapsa disciplinară în primul duel, a transformat jocul la 2: 1. A ajutat să-l přesilovkových și cinci goluri, patru în a doua perioadă

În 2:. 1 și a luat Magnitogorsk, care bate același rezultat Ufa.Scorul câștigător a fost câștigat de John Antipin de fratele mai mic al lui Jan Kovářů. Într-un alt opt-finala Conferinței de Est bate Astana 3: 0 Omsk conduce 2:. 1 meciuri

apărător Ca unul din hochei ceh înrolate a Unibet marcat Lukáš Krajíček de la Dinamo Minsk, care sufla din jocul de putere albastru deschis scorul meci împotriva lui Jokerit. Echipa finlandeză nu scor avansat a câștigat 2: 1, după al patrulea joc conduce 3:. 1 meciuri

Primul avansand la playoff-ul din sferturile de finală pentru a deveni cea mai bună echipă din porțiunea de bază a ȚSKA Moscova, care a câștigat 6: 2 Jocurile olimpice de la Sochi și 4: 0 au dominat seria.Un alt favorit Petersburg conduce deja 3: 1 peste Nijni Novgorod, seria Unibet bonus case pariuri Dynamo și este aliniat Yaroslavl 2: 2a

Znojmo sa încheiat în EBEL al treilea în spatele rival ales Klagenfurt

Hochei Znojmo ocupate după suprastructura a treia poziție liga internațională Ebel care este poziția lor cea mai mare în patru ani acționând în competiție. Pentru jocul de la sfârșitul sferturii, Orli a ales Klagenfurt, care a preferat Viena. Doar în Znojmo a ratat Unibet participarea la următoarea ediție a Ligii Campionilor.

Pana atunci a primit al doilea tabel, echipa Linz, pentru care reprezentantul ceh în competiția a scăzut cu trei puncte.Câștigătorul parte esențială din Salzburg, unde el și fundașul ceh Zdeněk Kutlák, un început în Liga Campionilor asigurat ca unul dintre cei 26 de membri fondatori ai A. licențiat care este, de asemenea, EBEL Viena.

Ultimul loc al competiției va avea EBEL nou Unibet master în cazul în care acestea sunt de cele mai înalte poziții deja asigurat participanților vine fie runner-up sau alte semifinalisti.

ca Linz a intrat în locul Ligii Campionilor doilea în secțiunea lung, de asemenea, EHC Munchen a DEL german .Din cele 22 de posturi vacante pentru Liga Campionilor, care va începe de 48 de cluburi si de incredere a 26 de echipe licențiate la și inclusiv Liberec, Pardubice, Sparta și Vitkovice, acestea sunt umplute cu opt.

Pe langa Linz si Munchen califica drept câștigători Unibet părți de bază ale fiecărei ligi Trinec Cehă Extraliga, Skelleftea Suedia, Slovacia Kosice, Stavanger, în Norvegia și Herning din Danemarca. Ca câștigător al Cupei continentale, a participat Neman Grodno, un jucător din Belarus.