Pakisztán megrontja Ausztráliát, mivel az első teszt a Gabba ötödik napjára megy

Pakisztán egy ötödik napra húzta a nap éjszaka Tesztet, és megdöbbentette Ausztráliát az ellenállóképesség és a csillogó évszázadban, Asad Shafiqtól a Gabban.

Negyedik nap, a történelem azt sugallja, hogy csak egy eredményt lehetett elérni Steve Smith bejelentése után a harmadik napon, és kitűzött célt tűzött ki 490-re. legmagasabb a teszt A hajó még mindig életben van, nagyrészt a Shafiq 100-as kopogásának köszönhetően.Australia kontra Pakisztán: első teszt, 4. nap – amint ez történt. További részletek

A Smith oldala 107 fős vezetéssel rendelkezik és marad jó lehetőség, hogy hétfőn nyissa meg a győzelemre kerülő három tesztet.

De a Smith látványa, kényelmesen a XI. jelei annak, hogy valóban milyen harc volt Ausztráliában.

Egy másik pakisztáni klubbajnokság 179 futott az utolsó ülésen, melyet meghosszabbítottak 30 perc múlva, mivel a bírák úgy vélték, hogy lehet eredmény.

Egy másik volt a Mitchell Starc fűtött cseréje a Mohammad Amirrel a 92. évben.A páros verbálisokat cserélt, miután a Starc 152,3 km / h teljes dobálattal megütötte a szerszámtáblát.

Az állandó bíró Starc-lel beszélt, aki úgy tűnt, hogy „csak esküdt, nem esküszöm”. p>

A végeredménytől függetlenül a látogatók erkölcsi győzelmet írtak le, melyet az MCG és az SCG tesztjei előtt kellett felidézniük. 1990-ben az MCG-nél, míg a 370-as Angliában is javultak, és elérték a legmagasabb negyedik bajnokságot a Gabba-ban. olyan hosszú a teszt negyedik inningében.

A Starc, Jackson Bird és Nathan Lyon megosztották a hat wickets-et, hogy vasárnap esjenek.Egyikük sem tudta teljesíteni a helyiek látszólag várt könnyű győzelmét, hiszen csak 4 890-es tömeg vett részt.

A Starc eltávolította az Azhar Ali-t, aki 179 szállítással sport fogadás online szembesült, majd megtisztult Sarfraz Ahmed a második új labdával. A bal oldali armer késő esélyt is teremtett, amikor a Shafiq csúcspontja 72-es volt, de Smith a második mellkasra állította a szabályozó mellkasát.

A Starc nem tudta elrejteni a hitetlenségét. Smith, aki később látványos fogást tartott, hogy elbocsássa Wahab Riaz-t a végső sorban, annyira megdöbbent, mint bárki.

Korábban egy súlyos vihar kényszerítette a korai és kiterjesztett tea szünetet.Ausztrália visszavágott a kiskapu nélküli nyitóülés után, azzal a szándékkal, hogy az Aszar, Younis Khan és Misbah-ul-Haq kulcsfontosságú wikeettjeit követte a tea után.

De az 51-es látogató klub az utolsó fél órától futott a Wahab és a Shafiq leálltak.