Unibet fogadási bónuszok az interneten

unibet fogadasKözött fogadási oldalak Olaszországban, az egyik leghíresebb és minden bizonnyal a legelterjedtebb a Unibet, a cég, amely elkötelezett a szerencsejáték és szolgáltatásokat, hogy sikerül futball fogadások és több: Superenalotto, Win for Life, Eurojackpot, Bingo, A Slots és az Online Poker csak néhány a Sisal által kínált termékek közül.

Bárki, aki Olaszországban szeretne fogadni vagy online játszani a Sisal weboldalán, kihasználhatja egy érdekes weboldal ajánlatát: a hűségprogramra való regisztráció, amely lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsön különböző nyeremények nyerésére.

Bónusz 120, – EUR – Unibet regisztrálj most!

 Ezek a díjak nem csak az online szerencsejátékokra érvényesek, de magukban foglalják a Media World és a luxus cikkek (szabott öltönyök, gyémántok, robogók, motorkerékpárok stb.) Utalványait is. Természetesen az összeg a pontokat kell nyerni ezeket a díjakat is nagyon magas, így jobb, ha óvatos, hogy ne játsszon csak ezek a tárgyak a luxus szem előtt tartva, mert a végén fizet sokkal több megpróbál, hogy így akciós kuponok és objektumokat, nem pedig közvetlenül a boltban vásárolja meg őket!

Ha érdekel a hűségprogram, azaz figyelembe veszi a jó a pénzügyi források: több ésszerű díjat igénylő kevesebb pontot, és nyerhet, ha az online játékok, mint például bónusz készpénz Poker, amelyek előírják, 3500 pontok hogy 5 €, 10 €, 20 € stb. bónuszokat kapjunk, még jelentősebb számokat érjenek el (a legmagasabb bónusz 500 €).

A Unibet fogadási oldalon felhalmozódó pontok két kategóriába sorolhatók: Unibet Pontok és Állapothely fogadás (az utóbbiak havonta és évente). Mindkettő felhalmozódhat úgy, hogy fogadást tesz lehetővé online, mind a számítógépről, mind a mobileszközökről (okostelefonok, tabletták stb.) És két különböző okból szolgál. Az első arra szolgálnak, hogy megnyerje az első, amely már tárgyalt az előző pontban, vagyis bónuszok, kuponok és élvezeti cikkek, míg fogadás Állapot Point meghatározására használt, hogy milyen szinten van a hűségprogram szizálból. Ezeket a szinteket havonta és évente “Vip Fogadási Szinteknek” hívják.

Ami a Unibet fogadási bónuszok az interneten labdarúgás fogadás, vagy még általánosabban a sportfogadás, pont így számított: van rendelve 1 fogadás Állapot havi Point per euró játszott a hónap folyamán (jön a napelemes hónap), és meg kell szorozni egy bizonyos együttható; 1 Az ÁllapotPont-fogadások az előző 365 napban játszott minden egyes euróra vonatkoznak, és ebben az esetben egy bizonyos együtthatóval szorozva.

Ami a vonal Unibet fogadás, a felhalmozott pontok kiszámítása hasonló módon, azaz ebben az esetben következik 1 fogadás Állapot havi Point per euró használt virtuális fogadást adott naptári hónapban, és elnyerte 1 fogadás Állapot éves Point minden euró használt egy virtuális tétet az elmúlt 365 napban.

A különbség a focifogadással összegyűjtött pontokhoz képest abban áll, hogy ebben a második esetben nem alkalmazzák a szorzótényezőt. Ha többet szeretne tudni ezekről a játékelméletekről.

Az alkalmazott szorzási együtthatók a VIP fogadási szinttől függnek: minél magasabb ez, annál nagyobb a játék koefficiens. A Vip éves fogadási szintjének növelése érdekében az éves VIP fogadási számlájának egyenlegének a kívánt szint megfelelő tartományába kell esnie. A számláló egyenlege az előző Unibet napi fogadásoktól függ.

Ha elérsz egy bizonyos VIP éves fogadási szintet, akkor az érvényben marad az aktuális hónapban és további három naptári hónapban, hacsak időközben még magasabb szintre nem jutsz!