Mobil sportfogadás

A Manchester United megerősítette, hogy Sir Alex Ferguson „nem igényel intenzív ellátást” a szombaton elszenvedett agyi vérzés után, és a 76 éves korig a rehabilitáció folytatására fog állni.

Ferguson a sürgősségi művelet után szombaton volt Salford-kórházban, de szerdán este kijelentette, hogy a klub kijelentette, hogy előrelépést hajt végre.

„Sir Alex már nem igényel intenzív ellátást és folytatja a unibet rehabilitációt mint fekvőbeteg ”- olvasta. „Családját túlzottan elnyomta a támogatási szint és a jó kívánságok, de továbbra is kérik a magánéletet, mert ez létfontosságú lesz a következő helyreállítási szakaszban.”

A pozitív frissítés meghallgatása után az Arsenal vezetője Arsène Wenger küldte a legjobb kívánságait korábbi riválisának.Azt mondta: „Nagyon fantasztikus hír, és nagyon örülök ennek.Aggodalomra ad okot, mert nagyon keményen dolgozott, és megérdemli az élet hosszú élettartamát, és remélhetőleg jó formában is megteheti. ”

Korábban az Egyesült vezető, José Mourinho elismerte, hogy a klub „Nagyon, nagyon pozitív”, hogy Ferguson helyreáll. – Bízunk benne – mondta.Alex Ferguson közelről: néha nehéz, mindig nagyszerű Daniel Taylor Bővebben

A menedzser nem hiszi, hogy van egy felhő a klub felett, és leírta a játékosok és a unibet személyzet szellemeit. „Nagyon, nagyon pozitívak vagyunk.”

Miután Ferguson szombaton összeomlott a családi házban, 9 órakor Macclesfield kerületi kórházba vitték, mielőtt megkapta a mobil sportfogadás rendőrségi kíséretet, hogy rohanjon rá a Salford-létesítménybe. ahol a klubot működtették.

Aznap a klub a következő kijelentést adott ki: „Sir Alex Ferguson ma sürgősségi műtéten ment keresztül az agyi vérzés miatt.Az eljárás nagyon jól ment, de intenzív ellátásra van szüksége, hogy optimalizálja a gyógyulását. Családja kérte a magánéletet ebben az ügyben. ”

United játszott a West Ham-ban csütörtök este, és amikor megkérdezték, hogy Ferguson állapota milyen hatással lehet a kijelzőre, Mourinho azt mondta:„ Csak azt gondolom, hogy ha van kapcsolat, pozitív viszony. ”

Romelu Lukaku kihagyja a játékot, és a versenyen a szombat héten a Chelsea elleni FA-kupa döntőbe kerül. – Ez az, amit megpróbálunk – mondta Mourinho, aki unibet hozzátette, hogy Marouane Fellaini-nak esélye van a végső Premier League játékban játszani, otthon vasárnap Watfordban. a második hely, a legmagasabb befejezésük a cím öt évvel ezelőtti megnyerése óta.A menedzser azonban elismeri, hogy olyan játékosai vannak, akik soha nem lehetnek elég szellemileg erősek. – Bízom benne, hogy többet, mint másokat, amelyek áthidalhatják ezt a szakadékot – mondta Mourinho.

„Ez normális. Ismerem a játékosokat. Pár évig dolgoztam a játékosokkal. Természetesen néhány játékos, akit teljesen meg vagyok győződve, meg fogják csinálni, néhányan remélem, hogy meg fogják csinálni, és néhányan nem hiszem, hogy meg fogják csinálni. p>

„Természetesen megtarthatjuk [azok, amelyek nem felelnek meg].Hacsak nincs tökéletes csapat, ahol egy kapust vásárol, nem tetszik [neki], vásárol egy újat, vagy vásárol egy központi védőt, nem tetszik, ha vásárol egy újat, meg kell tartania a játékosokat nem Bwin bonus szereted – amikor azt mondom, szerelem, azt mondom, hogy “footballistically” – és a játékosok, akik nem teljesen hisznek, a szintje a csapat. ”

United megverték a többi felső hat csapatok ebben a szezonban, de sikerült elveszíteniük Newcastle-ben, Huddersfieldben és Brightonban. „Ha elveszíted az összes népszerűsített csapat ellen, ez nem illik nekem,” mondta Mourinho.