Unibet pariuri online bonus

unibet pariuriProbabil că nu de când a fost un junior, Andy Murray a fost tras la un meci de tenis cât timp a fost pentru dublurile mixte de aici, joi, când el și Heather Watson au bătut pe David Ferrer și Carla Suarez Navarro, 6-3, 6 -3, mult timp dupa ce multi dintre fanii casuali au intrat in noapte. Numai o ora sau cam asa ceva, dupa ce Murray sa incalzit de la tribul Unibet stabil cu Fabio Fognini pentru a Unibet inregistrare castiga un loc in single-ul de vineri -finalele, lui și lui Watson i s-au spus că românii Monica Niculescu și Florin Mergea s-au retras. Mergea vrea să-și salveze energia pentru dublul final al bărbaților, după ce el și Horia Tecau au bătut pe americani Jack Sock și Steven Johnson (adversarul lui Murray în sferturile de vineri de simplu).

Aceste calcule sunt o reflectare corectă a caracterului agitat al tenisului olimpic.Dublurile mixte sunt într-adevăr atacate de celelalte discipline, când echipele și tragerea la Unibet sorți sunt finalizate după ce orice haos rezidual din single-uri a fost luat în considerare. Mai era un haos târziu când Rafael Nadal, până la urmatoarele runde din single-uri si duble pentru barbati, de asemenea, scoase din jocurile mixte. Ieșirea – după eforturile de a câștiga în dublurile single și duble ale bărbaților mai devreme în cursul zilei – a părăsit Garbine Muguruza fără un partener și a înmânat un walkover cehilor Radek Stepanek și Lucie Hradecka, deoarece nu au mai rămas supleanți. Nu este deloc ideal Unibet pentru a avea un eveniment olimpic perturbat într-un mod atât de accidentat. Murray nu și-ar fi putut imagina că el și Watson vor fi aruncați în tragere atât de târziu, având în vedere că au fost doi în afara tăierii.Dar retragerea miercuri a sârbilor și a românilor au schimbat toate acestea. Imediat după ce Murray și-a îndeplinit obligațiile în mass-media după ce a învins pe Fognini, a fost sfătuit să se încălzească din nou. În ceea ce privește meciul, vântul din timpul zilei pe suprafața expansivă a Curții Centrale a scăzut, dar nu intensitatea. Într-o noapte blândă sub cer senin, perechea britanică – care ar fi Unibet colaborat la Londra, nu a ales-o pe Murray să se joace cu Laura Robson (să ia argint) – a făcut clic imediat.

Ei și-au păstrat impulsul de câștigat 6-3, 6-3 și vor reveni vineri pentru a se confrunta cu India.Între timp, în fața Curții 4, fratele lui Murray, Jamie și Jo Konta – care nu au rezistat de mult dezamăgirea de a-și pierde Angelique Kerber în finala single-ului feminin – s-au luptat împotriva lui Jack Sock și a lui Bethanie Mattek-Sands. Americanii au câștigat 6-4, 6-3.